Od 22. 10. je z důvodů vládních nařízení UZAVŘEN také náš kamenný obchod. Provoz e-shopu zůstává nezměněn, všechno zboží si můžete objednat a pokud máte jakékoliv dotazy, tak nám volejte na tel. 725 853 238 a nebo 602 640 047. V souvislosti s touto situací připravujeme vylepšení našich služeb jako např. nákup přes videohovor přímo na prodejně, individuální poradenství s výběrem zboží a také vlastní rozvoz v Ústeckém kraji. Sledujte nás na FB, IG a také se přihlaste k odběru newsletterů, kde budeme všechny aktuální informace včas avizovat. Děkujeme Vám za přízeň!

Kousátko ouško - "by Graziela" černá srdce / tmavě starorůžové dot minky PŘI PROŘEZÁVÁNÍ PRVNÍCH ZOUBKŮ

Dřevěné kousátko zabaví vaše dítě, ale také rozvíjí jeho motoriku a zrakové vnímání.

 

  • 150 Kč 31 Kč –21 %
    98,35 Kč bez DPH 119 Kč / 1 ks
  • Skladem
119 Kč / ks
Kategorie: Pro miminka
Záruka: 2 roky
 

Kousátko masíruje dásně při prořezávaní prvních zoubků. Je vyrobeno tak, aby stimulovalo u dítěte hmat při použití různých materiálů. Dřevěný kroužek padne akorát do malé dětské ručičky.

 

Při růstu prvních zoubků děti rády koušou do zajímavých tvrdých a měkkých povrchových struktur. To omezuje bolest při prořezávání zubů.

Zlepšováním cirkulace krve a produkce slin a poskytuje tu výhodu, že znepokojení rodiče mohou překlenout toto bolestivé období růstu

zubů bez použití léků a prožitím klidných nocí celé rodiny. 

Ouška je možné prát na 30 stupňů.

 

Složení: 50% bavlna,50% polyester

Přírodní dřevěný (neošetřený) kroužek.

 

Údržba: Dřevěný kroužek: omyjte v teplé vodě před prvním použitím a pak kdykoliv dle potřeby, nechte volně vyschnout.

Textilní "ouško": perte v ruce nebo v pračce na 30°, odstřeďovat při max. 800 otáčkách, nesušte v sušičce,

chemicky nečistěte, nebělte, nežehlete Po vyprání navlečte smyčku ouška zpět na dřevěný kroužek a ujistěte se, že není nijak poškozený.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.